In de klas

We spelen de voorstelling in klaslokalen om het intieme karakter te behouden. We zijn met onze verhalen te gast in de wereld van de scholier. We brengen een nieuwe sfeer in hun vertrouwde omgeving. Het klaslokaal is ons decor en dat maakt dat we zonder technische versterking kunnen spelen. 

DOWNLOAD HIER ONS INFORMATIEBLAD VOOR SCHOLEN

Om de veiligheid onder het publiek te waarborgen, voegen we niet zomaar klassen samen. Indien gewenst is het wel mogelijk om voor meerdere klassen te spelen in een andere intieme ruimte, bijvoorbeeld een afsluitbare aula of een groot lokaal. 

We spelen de voorstelling één of meerdere keren per dag op een school, voorafgaand aan een voorlichting van het COC. Op deze manier bieden wij een startpunt en referentiekader voor het klasgesprek. De voorlichtingen van het COC zijn alleen mogelijk voor scholen binnen regio Amsterdam.

 

Kosten

De prijs van de voorstelling is afhankelijk van het aantal voorstellingen dat de school afneemt, hoeveel workshops de school wilt, reiskosten, etc. De actuele prijzen zijn op te vragen via homonologen@gmail.com.

 

Interesse?

Heeft u interesse in de voorstelling en de voorlichting op uw school? Of wilt u gewoon wat extra informatie? Stuur dan een e-mail naar homonologen@gmail.com.