GEZOCHT: speler

GEZOCHT: SPELER (M) 18-28 JAAR MET ISLAMITISCHE ACHTERGROND

Voor Homonologen zijn wij op zoek naar een speler met een islamitische achtergrond voor de rol van Bilal. Omdat één van onze spelers (te zien op de foto onderaan) is aangenomen op de toneelschool gaat hij ons verlaten.

Meer informatie:

Homonologen is een intieme en interactieve voorstelling over homoseksualiteit voor middelbare scholieren, die speelt in klaslokalen. We hebben allerlei mensen geïnterviewd die met het thema te maken hebben (gehad): hetero, bi, homo, lesbo, stoer, lief, scholier, student, vader, dominee en zus. Deze interviews vormden de basis voor het voorstellingsmateriaal. 

Afgelopen jaar speelden we met twee casts ongeveer vijftig voorstellingen, voornamelijk in en om Amsterdam. Ongeveer 1200 scholieren op veertien scholen hebben Homonologen gezien. Ook volgend schooljaar gaan we de voorstelling spelen, zowel binnen als buiten Amsterdam.

We zijn daarom op zoek naar een mannelijke speler tussen 18 en 28 jaar met een Islamitische achtergrond om de rol van Bilal te spelen. We vinden het belangrijk dat je het in het nagesprek na de voorstelling met scholieren wil hebben over homoseksualiteit, culturele achtergrond en geloof. Je hoeft geen professionele acteur te zijn, maar wel plezier hebben in acteren.

Er is een kleine vergoeding per voorstelling beschikbaar. De reiskosten buiten Amsterdam worden vergoed. 

Voldoe je aan de eisen, heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan uiterlijk 20 augustus een mail naar homonologen@gmail.com. Zie ook onze facebookpagina (www.facebook.com/hmnlgn).

Je bent van harte welkom om een van onze voorstellingen bij te komen wonen om een beeld te vormen van wat we doen.