BLOG #3 || 'Oe... Aah..'

Vechtstede.

Op 3 november hebben wij twee voorstellingen geweest en voor twee van onze nieuwe spelers was dit ook de première. Na onze voorstellingen gaf de COC voorlichting over het thema. Als je de blog van 3 november hebt gelezen schrijf ik daarin dat er eigenlijk niet veel mis kan gaan tijdens de voorstellingen.

Kan ik dat nog terugnemen? Want bij deze, doe ik dat. Het zorgt voor een best wel ongemakkelijke maar grappige situatie als iedereen behalve één cast-lid een deel van een scéne vergeet. Dan moet je dat maar samen oplossen. Als stelletje nieuwelingen was dit grappig om mee te maken maar ook leerzaam! Wat ook leerzaam was, was dat dit uitdagende klassen waren. Onze eerste klas was een groep waarvan je de reactie niet meteen af kon lezen. De tweede klas was juist een klas die geen blad voor de mond nam. De oooh’s en aaah’s en opmerkingen vlogen door de klas. Ik heb zelf nog niet zo’n klas meegemaakt, dus dit was ook even wennen! Je merkte in ieder geval dat het thema leefde in de klas en dat was leuk om mee te maken.  

Liefs,
Salem